Milánói makaróni

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 80 dkg spagetti tészta
  • 25 dkg gomba
  • 30 dkg sonka
  • 30 dkg trappista sajt
  • 5 evőkanál olaj
  • 20 dkg paradicsompüré
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 40 g fokhagyma
  • 2 kiskanál kristálycukor
  • 1 kiskanál oregáno
  • 1 kiskanál bazsalikom
  • 1 mokkáskanál kakukkfű

Elkészítés

A tésztát sós vízben megfőzzük, majd miután leöntjük a vizet róla, hideg vízzel leöblítjük, hogy ne tapadjon össze a tészta. Lehet kevés vajat olvasztani rá, hogy biztosak legyünk, hogy tényleg nem tapad össze. Melegen tartjuk. Amikor az olaj már elég meleg, a metéltre vágott sonkát belerakjuk, mikor már majdnem megpirult, a szintén metéltre vágott gombát is belerakjuk, megpirítjuk. Belerakjuk a paradicsompürét, sózzuk, cukrozzuk, fűszerezzük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.